Urmăreşte-ne pe:

Discovery

Pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii diferit.

— Coco Chanel

Top 10 cele mai populare specialităţi ale milionarilor

Ştiaţi că...   Majoritatea oamenilor de afaceri desfăşoară activităţi economice care de cele mai multe ori sunt foarte departe de specialităţile lor iniţiale. Ceea ce înseamnă că diplomele obţinute de milionari după absolvirea facultăţii nu au coincis întotdeauna cu profilul afacerilor pe care le-au dezvoltat, cu toate acestea au ştiu să meargă cu încredere spre succes.

 

Top 10 ţări cu cele mai multe universităţi care produc milionari

Ştiaţi că...  Specialitatea de inginerie, generează cei mai mulți milionari, împreună cu specialitățile de drept, contabilitate și finanțe, care de asemenea aduc un succes financiar.          

 

37% din angajaţi au primit creşteri salariale la cerere

Ştiaţi că... 37% din angajaţi au obţinut o creştere salarială la prima cerere înaintată. Mai mult decît atît, dacă nu este solicitată o anumită sumă, angajatorii de cele mai dese ori  vor oferi o creştere de 10-25%.
 
 

Topul ţărilor cu atacuri informatice

Ştiaţi că... China şi Indonezia se află în fruntea unui clasament al ţărilor din care provin majoritatea atacurilor informatice din lume. Incredibil, dar adevărat, China a menţinut poziţia de top şi în anul 2012.

 
 

11 servicii Google despre care poate nu aţi auzit niciodată

Ştiaţi că... Google este compania cea mai cunoscută pentru motorul său de căutare incredibil de puternic și un sistem de operare mobil Android. Pe lîngă numeroasele servicii Google care au ca scop informarea oamenilor și încercarea de a face viața mai ușoară și mai sigură, noi vă oferim o listă cu 11 servicii Google despre care poate nu aţi auzit niciodată.

 

Cît costă întreţinerea unui avion

Întrucît acest domeniu este foarte vast şi deosebit de interesant, am pregătit pentru voi un şir lung de curiozităţi, fapt pentru care vă îndemnăm să îl citiţi în întregime yes!!!

Ştiaţi că...  O revizie la un avion dupa 4.000 de ore de zbor poate ajunge la 200.000 de euro, iar una mai complexă la 300.000 de euro, adică preţul unei maşini sport de lux, un Ferrari spre exemplu.

A apărut o nouă serie de bancnote EURO

Ştiaţi că... A apărut o serie de noi bancnote EURO care treptat le vor înlocui definitiv pe cele vechi, şi care vor fi introduse în circulaţie începînd cu luna mai 2013. Bancnotele vechi urmează să circule în paralel pînă la retragerea lor, însă acestea vor putea fi schimbate oricînd la bănci.

Cît costă obţinerea unor bunuri

Ştiaţi că... Construcţia vasului Titanic a costat, la începutul secolului al XX-lea, 3 milioane de dolari, iar turnarea filmului despre acest vas, realizată dupa circa o sută de ani, a costat 100 de milioane de dolari.

Despre primii bani şi nu doar...

Ştiaţi că... Se spune că banii fac pămîntul să se învîrtă. Cu mult înainte de inventarea banilor pe care îi folosim astăzi, lumea folosea mărfuri precum sare, vite sau chiar arme ca monedă de schimb. De la “banii zburători” ai Chinei pînă la “aurul moale” al Siberiei, iată cîteva lucruri mai puţin cunoscute despre istoria banilor.

Despre banii din polimer

  Ştiaţi că...  Sunt doar 23 de state în lume, printre care şi vecina noastră România, care folosesc bancnote realizate din polimer (plastic). Restul lumii îşi tipăreşte în continuare banii pe hîrtie. Primele state care au încercat aceste bancnote sunt Haiti şi Costa Rica.

 

Pagini