Urmăreşte-ne pe:

11 servicii Google despre care poate nu aţi auzit niciodată

Pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii diferit.

— Coco Chanel

Ştiaţi că... Google este compania cea mai cunoscută pentru motorul său de căutare incredibil de puternic și un sistem de operare mobil Android. Pe lîngă numeroasele servicii Google care au ca scop informarea oamenilor și încercarea de a face viața mai ușoară și mai sigură, noi vă oferim o listă cu 11 servicii Google despre care poate nu aţi auzit niciodată.

 

 

Ştiaţi că... Google Mars este similar cu Google Earth, cu excepția faptului că acest program vă permite să exploraţi Planeta Roșie.        

www.google.com/mars

 

 

Ştiaţi că... Google Scholar - un motor de cautare pentru articole științifice. Este destul de puternic și vă permite să căutați pentru articole științifice, teze, cărți, rezumatele publicațiilor academice, societăți profesionale, arhive on-line, universități și alte site-uri web.

www.scholar.google.com

 

 

Ştiaţi că... Google Art Project - este un site care permite utilizatorilor să efectueze tururi virtuale de muzee si galerii de arta sunt similare cu Google Street View.         

www.googleartproject.com

 

 

Ştiaţi că... Google Transliterate - un serviciu care ajută utilizatorii să printeze ot felul de documente într-o altă limbă.

 

 

Ştiaţi că... Build with Chrome - este un proiect de parteneriat între Google Australia și Lego. Acesta își propune să arate modul în care browser-ul web Google Chrome poate afișa imagini tridimensionale. De asemenea, utilizatorii îl pot folosi pentru a construi propriile structuri tridimensionale cu Lego.         

www.buildwithchrome.com/static/map

 

 

Ştiaţi că... Google Think –  este un site pentru specialişii pe reclame dar şi pentru alţi prfesionişti pentru a se inspira cu idei de marketing direct de la Google.        

www.google.com/think

 

 

Ştiaţi că... Power Searching with Google - este un instrument care permite utilizatorilor să-şi perfecționeze abilitățile de căutare. Experții în căutare de la Google oferă sfaturi și trucuri pentru o mai bună navigare în cadrul motorului de căutare pentru a vă ajuta să găsiți exact ceea ce căutați.        

www.powersearchingwithgoogle.com

 

 

Ştiaţi că... Schemer - este o rețea care vă ajută să vă planificaţi activitățile comune cu prietenii dumneavoastră. Serviciu l funcționează bine în special în zonele dens populate.

www.schemer.com

 

Ştiaţi că... 1Google Sound Search – este un serviciu care vă vorbeşte despre piesa care se derulează la moment.


www.googlesystem.blogspot.com

 

Ştiaţi că... Google Moderator - este un forum deschis pentru a discuta despre diverse teme, probleme și schimb de idei. Moderator vă ajută să obțineți feedback cu privire la orice problemă.


www.google.com/moderator

 

Ştiaţi că... encrypted.google.com - acesta este un motor de căutare mult mai sigur. Codificarea utilizează același protocol Secure Sockets Layer (SSL), care este utilizat de către bănci pentru tranzacțiile on-line.


encrypted.google.com