Urmăreşte-ne pe:

Evaluează-te pe tine ca manager!

Pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii diferit.

— Coco Chanel

Este foarte important să îţi conştientizezi greşelile sau puţina pregătire într-un domeniu sau altul.

Aasta te poate ajuta să te dezvolţi mai mult, mai bine şi mai corect.

Aflaţi în continuare despre faptul că şi angajatorii, nu doar angajaţii, trebuie să treacă unele teste.

În acest articol, Alex Dinu îi îndeamnă pe manageri, în special angajatorii, cei care efectuează înterviurile, testele şi probele de angajare să se testeze şi pe ei înşişi.

Ai trecut de evaluarea angajaţilor, dar asta nu este singura treabă pe care trebuie să o faci din punct de vedere al evaluării.

Mai rămîi tu.

Şi tu trebuie să te evaluezi.

Să îţi evaluezi performanţele şi aptitudinile, să vezi unde mai ai de lucrat, să vezi ce ai putea face mai bine, mai mult, diferit sau în plus.

Pentru acest proces conştientizează că trebuie să fii cît mai sincer cu tine însuţi. Autoevaluarea trebuie, de asemenea, să fie un proces periodic.

Analizează ce a mers bine şi ce ai făcut ca să meargă bine, analizează mai ales ce a mers mai puţin bine, ce greşeli ai făcut şi ce trebuie să schimbi pentru a merge bine, mai bine sau şi mai bine.

Lasă-ţi şi angajaţii şi colegii să te evalueze.

Este cea mai bună metodă de a îţi da seama care este percepţia pe care o au ceilalţi despre tine, care este impresia pe care o laşi.

S-ar putea să fii surprins şi să fie total diferit de ceea ce ştii sau de ceea ce crezi tu despre tine.

Pentru a face cît mai eficient acest lucru roagă-ţi angajaţii să îţi scrie pe o coală albă, fără să se semneze, răspunsul la întrebarea: “ Ce ai face diferit dacă ai fi în locul meu? “.