Autorul blogului

Ecaterina Godoroja (Tincu)

Vezi profilul pe Linkedin

Urmăreşte-ne pe:

La serviciu nu se vine cu tocuri, fuste, oje şi decolteuri!

Pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii diferit.

— Coco Chanel

Bine v-am regăsit dragii mei. De data asta vreau să vă prezint un anunţ de angajare mai deocheat :) unde se caută pentru muncă la negru o secretară care nu are copii, nu "năpîrlește abundent", nu vine la serviciu cu tocuri, fuste, oje și decolteuri și care își dorește o viață socială de noapte. Şi ca să vezi, aceste condiţii se oferă chiar pe meleaguri mioritice! Merită citit pînă la capăt!

 

Nu mai cîte nu le trec prin minte unora ca să-şi dezvolte afacerea şi ca să atragă atenţia. Chiar dacă acest anunţ este formulat într-un fel aparte, eu personal îl susţin pe acest angajator pentru unele cerinţe pe care le-a enumerat, repet, doar pentru unele, chair dacă pe alocuri mi se pare destul de dur, dar pe lîngă nota amuzantă acest anunţ mai arată încă o dată în plus că lumea vînzărilor nu e atît de uşoară după cum pare! Vă invit mai jos să vă delectaţi cu un anunţ de angajare foarte original precum şi să luaţi nişte notiţe din  acest anunţ :) destul de recent postat pe internet.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

"Am să-ţi spun exact ce vreau şi ce ofer. Fără o ordine anume, am să înşir “istoria” postului şi astfel,dacă consideri că te încadrezi, măcar 80-90% într-o primă fază (deh…nimeni nu-i perfect !), te rog să-mi trimiţi mail de răspuns la casa.mihneaa@gmail.com (Mihneaa cu 2 “a”):

 

A: CINE SUNT

Mă numesc Boerescu Mihnea Mihai. Sunt cel mai mare proprietar de terenuri rezidenţiale de pe arcada Vestică a Bucureştiului. Sunt consilier judeţean şi membru în comisiile de Urbanism, Dezvoltare Regională, Investiţii .

În plus sunt şi un mic dezvoltator imobiliar. Mai exact: cumpăr şi vînd proprietăţi imobiliare. Nu intermediez, deci nu sunt agenţie imobiliară!

 

B: CE  OFER

Începi cu 300 EURO cash ca secretar(ă). Pe masură ce începi să înveţi cu adevărat să mă ajuţi şi începi să gîndeşti independent(ă),să devii cu adevărat asistent manager, leafa urcă spre 500 EURO. De tine depinde cît de repede înveţi sau cît de mult te ajută scufiţa. Eu am interesul să  te antrenez şi să-mi rămînă cît mai mult timp liber să plec la scufundări.     

  • Leafa nu depinde de vînzări sau alte target-uri. Şi la cuantumul ăsta …..nici de criza economică! Asta înseamnă că atunci cînd criza va trece (pentru că va trece), leafa va creşte în mod natural.
  • Marele avantaj al jobului este că e “etern”. Am terenuri de vînzare (ale mele) pentru următoarele 200 de ani. Nu vreau să trăiesc mai mult.......tu?
  • Alte beneficii: cazare + utilităţi - GRATIS. Poate şi maşină dacă-mi cîştigi încrederea. Adică să te descurci cu covrigu’.
  • ÎN AFARĂ DE LEAFĂ vei primi :  

--după 2 ani de activitate neîntreruptă … un loc de casă, la alegere, din portofoliul meu (intravilan lîngă o pădure, rîu sau lac), în prima treime a Zonei Metropolitane Bucureştene. Adică în cadrul unui proiect rezidenţial din care vindem;

--după încă 2 … o maşină (sau încă un loc de casă). Am o mie (1000) de locuri de casă. Şi în fiecare lună am mai multe decît în luna precedentă. Să nu-ţi faci griji că devin “insolvabil”. Spre exemplu, acum după 4 ani de criză am în portofoliu cu aproximativ 100 de locuri de casă mai mult decît aveam în 2008;

--după încă 2 ani ... o casă “la roşu”;

--după încă 2 ani ... o casă “la cheie”;

O fată a făcut deja 2 ani şi una 4 ani. Sună-le să le întrebi  dacă nu crezi că şi-au primit bonusurile: YNA  0734/462.627 şi TONY  0727/034.908.

  • Va fi fără carte de muncă. Nu-mi place să dau bani la stat mai mult decît e strict necesar.

    Dacă vrei totuşi asigurări sociale “îţi rupi un bănutz” pe lună şi te bagi la pilonu’ X. Probabil cu  50ron/ lună eşti mai asigurată decît dacă aş trimite eu jumătate din  leafa ta la stat! … şi by the way… se spune că în 2030 asigurările de stat (adică pensia), vor intra în colaps, pentru că ”decretzeii”  (dacă ştii ce-i aia) vor ajunge la vîrsta pensionării  iar cei care muncesc vor trebui să le asigure pensia şi lor.

  • Eu muncesc 7 zile din 7! Pentru mine nu e diferenţă între sîmbătă, duminică sau cursul săptămînii ... dar pentru tine, o să am grijă să-ţi alegi în fiecare săptămînă o zi liberă  şi încă una mai scurtă... sau o zi fff lungă şi 2 libere.
  •  Sau poţi să cumulezi zilele libere şi să-ţi iei  aproximativ o săptămînă de vacanţă în fiecare lună.
  • O să ai concediu cînd îţi alegi, întreg sau fragmentat după cum doreşti + sărbătorile clasice, indiferent de religie. Eu sunt ateu.
  • CAZAREA: Dacă eşti din provincie sau vrei să scapi de sub tutela părinţilor, îţi pot oferi cazare. Nu te va costa nimic, dar asta înseamnă că vei sta singură în cameră şi prietenul nu poate să vină în vizită. Prietenele da. Oferta e valabilă doar pentru fete.

 

C: CE  CER

  •  Să ai între 20-30 de ani. Statistic vorbind, cu cît eşti mai mic(ă) în vîrstă, cu atît eşti mai uşor de format. Crede-mă că jobul ăsta e cu mult mai greu decît îţi pare la prima vedere!
  • Să nu ai copil! Apreciez că eşti familistă, însă nu vreau să fii cu ochii pe ceas şi să te gîndeşti că n-are cine să-i încălzească mîncarea sau să-l învelească. Cînd eram mic, eu o sunam pe mama la serviciu de 10 ori pe zi.
  • Dacă ai soţ sau prieten, te accept doar dacă îl poţi educa să nu te “contorizeze”  cît stai la muncă şi de ce vii tîrziu acasă. Dacă ştii că nu eşti în stare să-l ţii în frîu, las-o moartă... Ne pierdem timpul şi, zău, că-i preţios! Accept ca la început de drum să vină la o cafea şi să vadă unde, cu cine şi ce lucrezi (să stea liniştit(ă) ), apoi să te sune doar în caz de incendiu şi alte calamităţi…
  • La serviciu nu se vine cu tocuri, fuste, oje şi decolteuri. Se acceptă doar genul ”cu blugi”. Ne purtăm cît mai natural. E o problemă şi de marketing şi de brand.
  • Pentru activităţile politice (eu sunt Presedinte în PNL  şi Consilier Judeţean) vei avea oportunitatea să-ţi etalezi garderoba.
  • Mi-ar place să fii genul mai sportiv şi în general nu îmi plac oamenii care nu-şi îngrijesc sănătatea! Şi dacă nu eşti te poţi apuca. Poţi considera că ai şansa să o iei de la zero în viaţă şi să devii altcineva. Şansa asta se întîmplă rar în viaţa unui om. Apropo: eşti mulţumit(ă) cu viaţa ta actuală?
  • Poze cu tine îmi trebuie  nu pentru că vreau să mă însor, ci vreau să-ţi văd privirea. Şi crede-mă  că dacă ai 90-60-90 nu ai şanse de angajare la mine. Valabil şi pentru băieţi ... hahaha.

 

D: PROGRAM  ZILNIC

  • programul începe după-amiază pentru că atunci mă trezesc, dar nu sunt atît de puturos pe cît pare! Hahaha! Muncesc toată noaptea. În plus clienţii mei vin după-amiază şi seara. Una din activităţi este vînzarea de terenuri, adică investiţii “pe viaţă”. Familiile trec pe la mine “pe-ndelete”, după serviciu.
  • program aproximativ de 8-9 ore/ zi.  
  • dacă e vreo activitate programată, adică un notariat, vizionări, cadastru, comisioane etc., activitatea poate să înceapă şi în jur de 13.00-14.00. Dar asta ca excepţie, ca regulă activitatea începe după 3-4 după-amiază.
  • seara pleci cînd te lasă inima. Dacă vrei bani mai mulţi şi şansa de a face ca viaţa ta să însemne ceva, nu stai cu ochii pe ceas. It’s up to you!

Pentru ASISTENT(Ă)  MANAGER trebuie să înveţi să faci ce facem toţi!

  •  ACCEPT şi băieţi la angajare. Chiar dacă de-a lungul timpului toţi cei care au fost angajaţii firmei au făcut probleme. Unii erau prea orgolioşi să dea cu mopul, deşi eu o făceam. Alţii au fugit cu banii la jocuri de noroc. Alţii au crezut că au găsit o şmecherie să scoată bani şi să se îmbogăţească în altă parte. Unul mi-a distrus o maşină avînd daună totală.Nu am mai recupert nimic din Volvutzu meu.
  • Ar fi bine să ai permis de conducere. Devii astfel mai mobil(ă).
  • TRANSPORTUL: Am un parc auto format din maşini şi motociclete. Dacă meriţi o să-mi pot permite “ să rup” o maşină pentru tine.                                

                                                             ***

Prefer, din economie de timp, să-mi mai ceri detalii suplimentare înainte să vii aici. Au fost nesimţite cele care au venit doar aşa “să vadă dacă-i adevărat” nu să pună mîna la treabă. Şi mi-au mîncat timp.

Piţipoancele, fotomodelele, cele prost crescute, şmecheraşii, băieţii de combinaţii, de cartier sau de alte materiale … nu sunt acceptaţi. Şi crede-mă că am “nas”.

După cum vezi puţin îmi pasă de diplome, cursuri, specializări, recomandări şi alte cartoane sau hîrtii colecţionate de tine în ultimii ani. Pornesc de la premiza că oricum n-ai învăţat nimic de la şcoală. Nimic care cu adevărat să te pregătească să supravieţuieşti în junglă.

Dacă te regăseşti în descriere într-o proporţie mare, atunci vino la interview; dacă nu, te rog, să nu ne pierdem timpul !

 

NU VENI să-mi mănînci timpul nici în următoarele cazuri:

- Dacă-ţi place “sportul” numit ”interview” şi vii doar aşa…să vezi dacă-l treci;

- Dacă-ţi plac pozele “celui mai fun burlac” şi te gîndeşti să-ţi încerci norocul;

- Dacă ai nevoie doar de ”un job” pînă găseşti ceva mai bun;

- Dacă ai părul lung şi obişnuieşti să năpîrleşi abundent;

- Dacă ai probleme de personalitate gen: “eu nu fac aia  pentru că  nu am vorbit la angajare” (să nu te gîndeşti la prostii);

- Dacă vrei viaţă socială de noapte (nu peste limita normalului);

- Dacă locuieşti la celălalt capăt al Bucureştiului faţă de zona de West.

- Dacă n-ai de gînd să-mi trimiţi în prealabil şi alte poze decît cea din CV. Pentru cei care nu înţeleg ideea de dublă negaţie: adică să-mi trimiţi mai multe poze normale dacă vrei să-ţi citesc CV-u’.

Dacă te interesează job-ul trimite CV-ul, 4-5 poze şi cîteva cuvinte despre tine (adică ce-ţi trece prin cap, orice) la  casa.mihneaa@gmail.com

 

Nu citesc decît ce primesc pe mail-ul meu. Nu intru pe aplicaţiile depuse în site-uri.

EX: vorbeşte-mi despre pasiunile tale, despre ce ai înţeles că face Casa Mihnea, despre ce-ţi doreşti de la viaţă, planurile tale ... absolut orice. Ştiu să citesc printre rînduri.

 

CV-urile neînsoţite de text + poze nu vor fi citite!

Scrisorile de intenţie luate cu copy-paste  pot şi vor  produce sughitzuri ulterioare.

Dacă nu mă convingi că ai înţeles cu ce mă ocup nu te chem la interviu. Atunci trebuie să vii cu lecţia învăţată."


Sursa: realitatea.net

 

În speranţa că aţi înţeles cu ce se ocupă Casa Mihnea :)

Ecaterina Godoroja (Tincu) vă invită la performanţă!