Urmăreşte-ne pe:

Lansarea proiectului Dicţie de succes

Dragii noştri,
la etapa actuală, să ştii ce să spui nu mai este suficient, trebuie să ştii şi CUM spui.
Felul în care vorbeşti, vorbeşte despre tine!

Astăzi vă anunţăm cu multă bucurie lansarea Proiectului Dicţie de Succes - cel mai haios curs de dicţie din Moldova!
Niciodată dicţia nu a fost mai haioasă ca pînă acum.

Începe o nouă eră în viaţa micii noastre ţărişoare: era vorbitului clar, corect şi coerent. Ştergeţi praful de pe raftul exprimărilor greşite, încălziţi-vă buzele, dezmorţiţi-vă limba şi ridicaţi-vă creierul din fotoliul comod al exprimării "merji şî aşa". 

 

Veţi avea nevoie de aceste instrumente pentru a vă implica în provocarea mileniului: ştii să descărămidăreşti papucarul care poate cocostîrci orice mormoloc momit mimetic pînă acesta se va dezarhiepisconstantinopoliza în faţa originalului Paragarafaramus? Sau poate ai auzit de cei şase saşi în şase saci care s-au apucat să îi crape capul caprei instituţionalizate? Dar ce zici de caricaturistul caricaturizat care bîlbîieşte bîlbîituri bîlbîite în timp ce un tîmplar s-a lovit cu tîmpla de tîmplăria altui tîmplar? Sau poate reuşeşti să fuflendeşti o mierliţă fuflendiţă, fuflenfi-fuflendăriţă care a coropişniţit un coropişniţoi la noi pe gunoi?
Apropo, dar de cei paisprezece pui de prepeliţă pestriţi ai auzit? Ştiai că s-au întîlnit cu cosaşul Saşa, care atunci cînd coseşte şapte şunci şi şapte şoareci el găseşte?

Aşa cum spunea şi Rică care nu ştia să zică rîu, răţuşcă, rămurică: "vă aşteptăm la cel mai haios curs de Dicţie din Moldova!"

Timpul trece repede, iar lansarea celui de-al doilea curs de Dicţie pentru maturi este foarte aproape!

Vei fi martorul unui eveniment fără precedent, care îţi va zdruncina lumea ta ideală!

Fii cu ochii pe noi!
 

 

Autor: 
Ecaterina Godoroja