Autorul blogului

Ecaterina Godoroja (Tincu)

Vezi profilul pe Linkedin

Urmăreşte-ne pe:

Ce nu face angajatul ca să crească în ochii şefului!

Pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii diferit.

— Coco Chanel

Bine v-am regăsit dragii mei, astăzi vreau să vă minunez cu un caz care m-a uimit şi m-a stupefiat de-a dreptul, şi anume că scopul scuză mijloacele :).

Zilelea astea am citit un articol în care se spunea că primarul Moscovei a demis un subaltern de-al său pentru că acesta curăţa zăpada de pe străzi doar virtual... adică în photoshop... şi toate astea doar ca să îi arate şefului său ce angajat supus, umil şi responsabil este...


Articolul despre care vă spuneam l-am citit pe publika.md, şi vă invit mai jos să îl citiţi şi voi şi să vă delectaţi cu minţile luminate care se plimbă pe Terra :)

 

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a demis un subaltern, în sectorul căruia zăpada de pe străzi era curăţată în Photoshop, scrie Gazeta.ru. Este vorba despre Leonid Bogatiriov, şeful administraţiei raionale Orehovo-Borisovo, din capitala rusă.

La sfîrşitul lunii ianuarie 2013, bloggerul Iuri Ursu a scris o plîngere pe site-ul administraţiei Moscovei, cu privire la „strada pietonală care nu a fost curăţată niciodată, de la începutul iernii”.


Peste două zile, pe 1 februarie, a primit un răspuns semnat de şeful administraţiei, în care se menţiona că strada a fost curăţată, iar compania responsabilă de aceste lucrări a fost sancţionată.


La mesaj era ataşată şi o fotografie, cu rezultatul lucrărilor efectuate: omătul dispăruse, dar împreună cu acesta - şi inscripţiile de pe pereţi, iar pe asfalt se vedeau urmele „periei” editorului de imagine.

Mai tîrziu, Ursu a scris că a anunţat despre cele întîmplate autorităţile Moscovei şi Procuratura.

 

În speranţa responsabilităţilor onorate cu adevărat ;),

Ecaterina Godoroja (Tincu) vă invită la performanţă!