Urmăreşte-ne pe:

Imaginile ascunse din 6 logo-uri celebre

Pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii diferit.

— Coco Chanel

Cu siguranţă ai văzut aceste logo-uri de nenumărate ori, cu unele dintre ele poate chiar ai avut şi tangeţe mai apropiate.

Cîteva dintre ele sunt răspîndite şi pe meleagurile noastre, altele sunt cunoscute doar în străinătate.

Dar ai observat vreodată şi mesajele din ele??

 

 

 

 

 

FedEx

Cunoscutul brand de curierat rapid şi coletărie are un secret: în spaţiul alb dintre literele E şi X este de fapt o săgeată, peste care nu vei putea trece cu vederea de acum înainte.

Goodwill

Este un ONG celebru în SUA şi Canada, care ajută oamenii  să-şi găsească un loc de muncă şi care oferă traininguri gratuite pentru reconversie profesională. În acest logo, ceea ce pare a fi o jumătate de faţă zîmbitoare, este de fapt versiunea mărita a literei g din numele organizaţiei "goodwill".

 

 

 

Le Tour de France

Este chiar interesant cum cei mai mulţi dintre noi privim o imagine fără ca să observăm partea cea mai interesantă a ei. Punctul galben este de fapt roata unei biciclete, iar litera R este un biciclist.

 

 

 

Toblerone

În reclama la cunoscutele batoane triunghiulare de ciocolată există un urs, "strecurat" între haşurile care formează muntele Matterhorn. Asta pentru că ciocolata este originară din Berna, Elveţia.

 

 

 

Carrefour

Numele lanţului de magazine franţuzeşti s-ar traduce în româneşte "intersecţie" sau "răscruce de drumuri". Cele două săgeţi din logo indică acest fapt, şi de asemenea este şi un C ascuns în spaţiul alb.

 

 

Amazon.com

Poate că nu vă imaginaţi ce rost are săgeata din logo-ul celui mai mare site de vînzări din lume. Dar dacă observaţi că aceasta pleacă de la litera a şi către litera z, atunci poate vă daţi seama că de fapt se spune ca la ei pe site găseşti toto felul de produse de la A la Z, pentru toate gusturile, vîrstele şi preocupările.